Retourneren

100 dagen gratis

Het shirt is te groot of de jeans zit te los? Geen probleem! Alle artikelen die je bij ons gekocht hebt, kun je binnen 100 dagen gratis retourneren – zelfs artikelen uit de sale.

Bij elke bestelling zit een retourformulier en een retourlabel in het pakket. Zo makkelijk is het: vul het retourformulier in, leg deze in het pakket samen met de artikelen, plak het retourlabel op het pakket en geef het pakket af bij het dichtsbijzijnde bpost punt. Als het retourformulier- of label niet in het pakket zitten, kun je deze altijd printen in je EDITED klantaccount.

En zo werkt het:

Log in met je klantaccount en print het retourformulier dat bij je bestelling hoort.

Stap 1: Retourformulier printen

  1. Log in op www.EDITED.be met jouw e-mailadres en vul je wachtwoord in.

  2. Klik op 'Account'.

  3. Hier vind je een overzicht van je bestellingen, en de bijhorende leverstatus. Klik op een bestelling, en vervolgens op 'Details bestelling', hier kan je de volledige status van je bestelling zien.

  4. Selecteer het product dat je wilt retourneren.

  5. Er zal een venster geopend worden, waarin je de reden van je retourzending kunt opgeven.

  6. Wanneer je alles hebt ingevuld, klik je op 'Retourformulier printen', om het retourformulier te printen.

Stap 2: Artikel retourneren

  1. Leg het artikel in de originele verpakking (indien mogelijk).

  2. Leg ook het retourformulier in het pakket.

  3. Plak het retourlabel op het pakket.

  4. Geef het pakket af bij een bpost punt.

Het retourbedrag wordt teruggestort na de bevestiging van de retourzending. Dit kan tot 14 dagen duren, na het ontvangst van de retourzending. Als je iets besteld hebt met een kortingscode of waardebon, is deze niet meer geldig op een volgende bestelling.

Als je er met deze stappen nog niet helemaal uit komt, kun je onze klantenservice altijd een mail sturen via: service@edited.be of bellen naar: 0800 / 706 99 (België) *. 
Verdere informatie kan je vinden in onze FAQ en in de algemene voorwaarden.

* Gratis voor alle vaste en mobiele telefoonnummers, ma t/m vrij 8:00 - 22:00, weekend & feestdagen 9:00 - 20:00. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.

Herroepingsrecht

Naast het 100 dagen retourrecht heb je natuurlijk recht op het wettelijke herroepingsrecht. De bovenstaande voorwaarden zijn niet geen verplichte vereisten voor het uitoefenen van het wettelijke herroepingsrecht.

Gratis verzending

100 dagen bedenktijd

Met factuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang een
10% welkomwaardebon*:

*Door je aan te melden, ontvang je als eerste exclusieve kortingen en informatie per email over al onze promoties en de laatste trends. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven. Hier vind je meer informatie hier .

*Er geldt een minimum bestedingsbedrag van €75. De waardebon is niet overdraagbaar en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven. Indien het minimum bestedingsbedrag van een bestelling niet wordt bereikt vanwege een retourzending en/of annulering, vervalt de waarde van de voucher. Een proportioneel krediet is niet mogelijk. Er kan slechts één vouchercode per bestelling worden ingewisseld. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of waardebonnen. Contante betaling is niet mogelijk. De waardebon kan alleen worden ingewisseld in de online winkel van Edited.