Betalen

Betalen met creditcard

Je kaartgegevens zijn tijdens het betaalproces voortdurend beschermd tegen ongeoorloofde toegang en manipulatie, door onze beveiligingssoftware met de SSL-codering. Bedragen van retourzendingen worden teruggestort op de creditcard waarmee je ook je bestelling betaald hebt. Als je met creditcard betaald wordt het bedrag van je creditcard gedebiteerd op het moment dat wij de bestelling hebben verzonden.

Visa
Mastercard
Discover
Dinersclub

Hoe kan ik met Klarna achteraf betalen?

Kan ik achteraf betalen met Klarna?

Bij ons kun je meestal achteraf betalen, als dat niet lukt kan dat verschillende redenen hebben. Onze provider Klarna bepaalt deze voorwaarden. Voor meer informatie kan je kijken op: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/nl_be/invoice?credit_time=14

Wat is de betalingstermijn van mijn rekening bij Klarna?

Je krijgt 14 dagen de tijd om de rekening te betalen.

Hoe kan ik mijn openstaande rekening betalen via Klarna?

De handigste en eenvoudigste manier om je aankoop te betalen is door in te loggen in de Klarna App of op de website van Klarna https://www.klarna.com/be

Wil je betalen via een bankoverschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. De betalingsgegevens vind je in de app en in de e-mail die je hebt ontvangen met het betaaloverzicht. Als je de betalingsomschrijving van de rekening vermeldt in het mededelingenveld, kun je er zeker van zijn dat de betaling gekoppeld wordt aan de juiste rekening. Betaal elke rekening apart met de bijbehorende betalingsomschrijving zodat je betaling aan de juiste rekening gekoppeld kan worden.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Klarna: https://www.klarna.com/be/klantenservice/

Waarom kan ik niet achteraf betalen met Klarna?

Zodra je kiest voor achteraf betalen, wordt er een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check kijken we naar drie factoren, namelijk: je betalingsgeschiedenis bij ons, het bedrag, en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden.

Als het niet lukt om achteraf te betalen kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen.

Klarna

Betalen via PayPal

Bij EDITED kan je ook gemakkelijk en veilig met PayPal betalen. Jouw voordelen: 1. Je bank- of creditcardgegevens worden alleen bij PayPal opgeslagen, 2. Je betaalt gemakkelijk met maar een paar drukken op de knop, 3. Jouw PayPal betalingen worden meteen verwerkt. Wanneer je nog geen PayPal-account hebt, kun je er een openen en dan de betaling voltooiien. Terugbetalingen uit retourzendingen worden gedaan via de betaalmethode die je gebruikt hebt bij het bestellen.

PayPal

Kortingscode

Vul je kortingscode in in de laatste stap van je bestelling, en je totaal bedrag wordt gelijk aangepast!

Valuta

Betalingen worden alleen in Euro (EUR) geaccepteerd.

Verdere informatie kan je vinden in onze FAQ en in de algemene voorwaarden.

Gratis verzending

100 dagen bedenktijd

Met factuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang een
10% welkomwaardebon*:

*Door je aan te melden, ontvang je als eerste exclusieve kortingen en informatie per email over al onze promoties en de laatste trends. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven. Hier vind je meer informatie hier .

*Er geldt een minimum bestedingsbedrag van €75. De waardebon is niet overdraagbaar en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven. Indien het minimum bestedingsbedrag van een bestelling niet wordt bereikt vanwege een retourzending en/of annulering, vervalt de waarde van de voucher. Een proportioneel krediet is niet mogelijk. Er kan slechts één vouchercode per bestelling worden ingewisseld. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of waardebonnen. Contante betaling is niet mogelijk. De waardebon kan alleen worden ingewisseld in de online winkel van Edited.