Over ons

Meet EDITED

EDITED, een in Berlijn ontworpen fashion label van ABOUT YOU, is geboren in Hamburg in 2014. In de tussentijd heeft EDITED zich als een internationaal merk op de markt gevestigd, gedragen door stijliconen zoals Claire Rose, Blanca Miró of Pernille Teisbaek. Met veelzijdige stijlen, statement items en tijdloze basics creëert EDITED een onmiskenbare mix van kleding, accessoires en schoenen. Deze kunnen op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, afhankelijk van de individuele look. EDITED is altijd up-to-date in de designerwereld, van vrouwelijke jurken en casual blouses tot hoogwaardige gebreide kleding en outerwear.

Elk jaar ontwikkelt het creatieve team van EDITED twaalf gevarieerde en modieus drops. Deze worden gekenmerkt door zorgvuldig geselecteerde materialen, inspirerende prints en flatterende ontwerpen. Met betaalbare prijzen, aantrekkelijke kwaliteit en toenemende duurzaamheid biedt EDITED niet alleen de mogelijkheid om je persoonlijke stijl te ontwikkelen, maar ook om de toekomst van verantwoorde mode vorm te geven.

Het is vanzelfsprekend voor EDITED om elke klant een ongecompliceerde en flexibele aankoop aan te bieden. Zo heb je de keuze uit meerdere betaalmethoden en worden de bestelde items binnen enkele werkdagen gemakkelijk bij je thuisbezorgd. Mocht een van de items niet naar wens zijn, dan kan deze binnen 30 dagen kosteloos geretourneerd worden.

In de afgelopen jaren heeft EDITED zich ontwikkeld tot een modemerk met een hoge herkenningswaarde en er zijn nog veel meer ideeën om het merk van onze dromen verder uit te bouwen. Het doel van EDITED is om steeds meer mensen met spannende verhalen en nieuwe stijlen te inspireren en om een ​​bijzondere en duurzamere winkelervaring te creëren.