Colofon

EDITED is een merk van

ABOUT YOU AG & Co. KG
Domstrasse 10
20095 Hamburg
Duitsland

Handelsregister

wettelijk vertegenwoordigd door:

ABOUT YOU Verwaltungs AG
Registratiekantoor: Amtsgericht Hamburg
Handelsregister nr.: HRB 168438

Management Bord

Sebastian Betz, Tarek Müller, Hannes Wiese

BTW-nummer

BE0765.631.886

Klantenservice

Telefoon: 0800 / 706 99*

*Gratis voor alle Belgische nummers. Elke dag van 8:00 - 22:00. Bij oproepen vanuit het buitenland kunnen extra kosten ontstaan.

Persaanvragen

Social Media

U kunt ons ook hier vinden:

Gratis verzending

100 dagen bedenktijd

Met factuur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief & ontvang een
10% welkomwaardebon*:

*Door je aan te melden, ontvang je als eerste exclusieve kortingen en informatie per email over al onze promoties en de laatste trends. Je kan je op elk moment kosteloos uitschrijven. Hier vind je meer informatie hier .

*Er geldt een minimum bestedingsbedrag van €75. De waardebon is niet overdraagbaar en kan uitsluitend in combinatie met een bestelling worden ingewisseld. De waardebon is eenmalig geldig en wordt automatisch op de factuur in mindering gebracht, wanneer de code vermeld op de waardebon bij de bestelling wordt aangegeven. Indien het minimum bestedingsbedrag van een bestelling niet wordt bereikt vanwege een retourzending en/of annulering, vervalt de waarde van de voucher. Een proportioneel krediet is niet mogelijk. Er kan slechts één vouchercode per bestelling worden ingewisseld. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of waardebonnen. Contante betaling is niet mogelijk. De waardebon kan alleen worden ingewisseld in de online winkel van Edited.